Keresőoptimalizálás

weboldal készítés

Hogyan legyen még több látogatója a weboldalamnak? Hogyan keressek még több pénzt? Hogyan legyek első a Google-ban?

A weboldalt úgy kell megírni, hogy az keresőbarát legyen. A kódban el kell helyezni azokat a bizonyos dolgokat, amiket a kereső néz, ezáltal versenyelőnyre tehetünk szert, és jobb helyezést érhetünk el, mint a versenytársaink.

Az oldalon található szövegeket, leírásokat is úgy kell megírni, hogy az egyedi legyen. Sokan csak kimásolják a szövegeket az interneten található oldalakról és egyszerűen csak beillesztik a saját oldalukra. Ezt nem szeretik a keresők, így sosem leszünk sikeresek. Profi szövegíróink segítenek Önnek, hogy a weboldala meghatározó tényezővé váljon.

Ezután tovább kell optimalizálni az oldalt, teszteket, elemzéseket kell csinálni. Meg kell nézni, hogy milyen gyors az oldal és hogy mobilbarát-e az oldal. Szükség esetén a képeket és a kódokat össze kell tömöríteni, ezenkívül a gyorsítótárazási feladatokat is el kell végezni. A weboldalon található szkripteket is a megfelelő helyre kell tenni és az adatbázist is takarítani kell. Ezek után a kapott eredményeket össze kell vetni a konkurencia eredményeivel és ha muszáj, akkor tovább kell tökéletesíteni az oldalt.

Vegye igénybe keresőoptimalizáló csomagunkat és lépjen át a konkurencián. Legyen nagyhatalom.

Linképítés

A keresők azt a weboldalt teszik az első helyre, amelyikre a legtöbb link mutat, nagyvonalakban erről szól a linképítés. Minden weboldalnak van egy értéke, van értékesebb oldal és kevésbé értékes oldal is. Nekünk azt kell elérni, hogy az oldalunkra mutató linkek minél értékesebb oldalakról származzanak, ezáltal a mi oldalunk is értékesebb lesz. Egy pagerank hetes oldalról származó link felér száz-kétszáz pagerank egyes oldalról származó linkkel.

Viszont nagyon nagy a harc, nehéz linkeket szerezni értékes oldalakról. A befektetett munka nyolcvan százaléka kárba megy, mert egyszerűen nem veszik fel a linkünket, és ha fel is veszik, akkor is napokat, heteket kell várni az elbírálásra. De még ezek után sem nyugodhatunk meg, mert az elfogadott linket bármikor törölhetik.

Ezért mi meguntuk a szélmalomharcot és kiépítettük a biztos megoldást. Magas pagerank értékű oldalakon kerültünk magas pozíciókba, ezáltal nekünk nem kell várni az elbírálásra, sőt, mi bíráljuk el a mások által beküldött linkeket. Ha igénybe veszi a linképítő csomagunkat, akkor Ön automatikusan bekerül a legértékesebb weboldalakra, ami azt jelenti, hogy a weboldala napról napra jobb helyezést fog elérni a keresőkben.

Látogatószerzés

A weboldalunkra látogató felhasználókból fog származni a bevételünk, ezért azt kell elérni, hogy minél több látogatónk legyen. A keresőoptimalizáláson és a linképítésen kívül még két fajtája létezik a látogatószerzésnek.

Látogatószerző csomag

Más néven célzott látogatószerzés. Megveszünk egy csomagot, beállítjuk, hogy mennyi látogatót szeretnénk a weboldalunkra, a nap melyik szakában látogassák meg az oldalunkat és hogy milyen országokból származzanak a látogatók. Ezután kiválasztjuk a látogatók célközönségét, például ha egy filmes oldalunk van, akkor célszerű olyan felhasználókat választani, akik szeretik a filmeket, ezáltal nagyobb eséllyel fognak visszatérni az oldalunkra önmaguktól is. Egy látogató ára öt forintba kerül, de minél több látogatót veszünk, annál olcsóbb.

Látogatóépítő csomag

Aktív profilokat hozzunk létre a közösségi médiai oldalakon és naponta többször is reklámozzuk az ügyfél weboldalát. Bejegyzéseket teszünk közzé, pontos statisztikát vezetünk és lemérjük, hogy melyik az a téma, amely a legjobban érdekli a közönségünket. Az aktív jelenlétnek köszönhetően egyre több lesz a követőink száma, így egyre több látogatója lesz a weboldalunknak.