Weboldal készítés

weboldal készítés

Mára teljesen megváltoztak a tendenciák, már nem tv nézéssel és rádióhallgatással töltjük a szabadidőnk nagy részét, hanem internetezünk. Ez az üzleti életben is jelentős változásokat eredményezett, az internet lett a vezető nagyhatalom a piacon, a cégek és a hirdetni vágyók most már több pénzt költenek internetes hirdetésekre, mint például tv-s reklámokra. Ez azt jelenti, hogy a milliók és milliárdok, amiket eddig tv-s reklámokra költöttek, most már az interneten található honlapok tulajdonosainak a zsebébe folyik be. Ez a helyzet a boltok tekintetében is, mert egyszerűbb és praktikusabb leülni a számítógép elé és interneten megrendelni a kívánt terméket. Webáruház nélkül ma már lehetetlen talpon maradnia egy üzletnek.

Ön mennyi pénzt szeretne keresni? Mekkora szeletet akar kiszakítani a piacból?

Vállaljuk profi weboldalak létrehozását, bármilyen témában. Válasszon a portfolió menüpontban lévő weboldalak közül, vagy ha nem talál olyat, ami megfelelő lenne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és létrehozunk egy olyan weboldalt, ami megfelel majd az igényeinek.

Üzemeltetés, karbantartás

Már van weboldala, de nem tud lépést tartani a legújabb trendekkel? Esetleg jövedelemtől esik el, mert nem érkezik elég vásárló az oldalára? Vagy tudja, hogy mit akar, de mégsem tudja megvalósítani?

Egy weboldal esetében a legfontosabb tényező az egyediség. Minél szemrevalóbb, annál több látogatót vonz és annál több bevételt termel. De ez önmagában nem elég, mert a szépség mögött tartalomnak is kell lennie, hogy a felhasználók az oldalon maradjanak. A szájton folyamatosan új információkat kell közölni, hogy a felhasználók újból és újból visszatérjenek oda.

Természetesen minden weboldalt a maga nemében kell kezelni, például egy céges oldalnál, ahol az információk állandóak, nem szükséges weboldal üzemeltetésért külön fizetni, ott elég csak a karbantartást meggondolni, hogy az mennyire fekszik kézre a tulajdonosnak. De ha valakinek egy filmekkel foglalkozó oldala van, ahol folyamatosan lépést kell tartani az új megjelenésekkel, és a bejegyzéseket a konkurenciánál jobban és szebben kell végrehajtani, ott már érdemes meggondolni ezt a lehetőséget.

A karbantartás szolgáltatást azoknak ajánljuk, akik nem értenek teljes mértékben a programozáshoz vagy a többi tényezőhöz. Habár az általunk készített weboldalakat mindig úgy adjuk át, hogy azt a lehető legkönnyebben tudja kezelni még az is, aki életében nem foglalkozott weboldalkészítéssel, de még ebben az esetben is megtörténhet, hogy nehézségek támadnak. Ez adódhat a tudás hiányából vagy akár az időhiányból is, a lényeg az, hogy a weboldal nem fog megfelelően működni. Egy idő után elavulttá válik majd, ami lassulást fog eredményezni, ez pedig a felhasználók elvesztését vonja maga után. Tehát ha úgy gondolja, mi ebben is tudunk segíteni Önnek.